AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünde kırmızılık görmek

Kahve falında gözünde kırmızılık görmek

Kahve falında gözünde kırmızılık görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gözünde kırmızılık gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Kahve falında gözünde kırmızılık görmek sağlığından olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gözlü yaratık görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı gözlü şeytan görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gözlü bebek görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı gözlü olmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerini kırmızı görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gözlü köpek görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı gözlü kadın görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, güçten ve takatten düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir