AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini kırmızı görmek

Kahve falında gözlerini kırmızı görmek

Kahve falında gözlerini kırmızı görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerini kırmızı gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı göz kalemi görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı gözlü adam görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gözlü bebek görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gözlü yılan görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı gözlü kadın görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ruhunun dinleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri kırmızı görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlerin kırmızı olduğunu görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gözlü fare görmek malının ve aşının da çoğalacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir