AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok acı çekmek

Kahve falında çok acı çekmek

Kahve falında çok acı çekmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sağlığını da kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında çok acı çekmek gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Kahve falında acısız diş çekmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, şansının hep açık olacağına inanılır.

Kahve falında aşk acısı çekmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında acı çekmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm acısı çekmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş acısı çekmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrılık acısı çekmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret eder.

Kahve falında aşk acı çekmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, darlık içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok acı çekmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir