AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözlerini güzel görmek

Kahve falında kendi gözlerini güzel görmek

Kahve falında kendi gözlerini güzel görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendi gözlerini güzel gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızı zorlamanız da mümkündür.

Kahve falında çok güzel gözler görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında güzel gözlü olmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi gözünü güzel görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü güzel kadın görmek bol dua edeceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel gözlü birini görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çok güzel göz görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yakın zamanda rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel göz görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında gözlerini çok güzel görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir