AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin çıktığını görmek

Kahve falında gözlerinin çıktığını görmek

Kahve falında gözlerinin çıktığını görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında gözlerinin çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Kahve falında sağ gözünün çıktığını görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözünde arpacık çıktığını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işarettir.

Kahve falında başkasının gözünün çıktığını görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Kahve falında göz çıktığını görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında gözünden kurt çıktığını görmek güzel sözler işiteceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinin çıktığını görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, bunun için sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin gözünün çıktığını görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının gözünün çıktığını görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir