AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözünü renkli görmek

Kahve falında başkasının gözünü renkli görmek

Kahve falında başkasının gözünü renkli görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, fal sahibinin de yüzünün güleceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının gözünü renkli gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında renkli gözlü köpek görmek hatalarını fark edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki renkli göz görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte göz görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli gözlü birini görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, kimden akıl soracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri renkli görmek bilgi ile donanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü erkek çocuğu görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli göz kalemi görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli göz görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir