AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri renkli görmek

Kahve falında gözleri renkli görmek

Kahve falında gözleri renkli görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında gözleri renkli gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gözünü renkli görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının gözünü renkli görmek geniş bir ev satın alacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık renk göz görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin renkli olduğunu görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri farklı renkte görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalettir.

Kahve falında gözleri renkli bebek görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü erkek bebek görmek onlar için çabalayacağına, işindeki verimin artacağına delalet eder.

Kahve falında gözü renkli görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir