AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri kızarmış görmek

Kahve falında gözleri kızarmış görmek

Kahve falında gözleri kızarmış görmek yaşamdan istediklerini alacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, mekân değiştireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında gözleri kızarmış gördüyseniz:

  • Artık geriye yaslanıp, derin bir nefes alabilirsiniz.

Kahve falında kıza göz kırpmak keyifli olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında gözleri kızarmış görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında bir kızla göz göze gelmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızla göz göze gelmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kızarmış göz görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz kızarması görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet eder.

Kahve falında göz çapaklanması görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir