AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri büyümek

Kahve falında gözleri büyümek

Kahve falında gözleri büyümek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, hayatından çıkaracağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri büyümek gördüyseniz:

  • Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Kahve falında gözleri büyümek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini büyücü olarak görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında burnu büyümek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında falcı büyücü görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Kahve falında büyücü hoca görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Kahve falında büyücü olduğunu görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı büyücü kadın görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, gelirinin de garanti altında olacağına inanılır.

Kahve falında kendini büyücü görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir