AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle göz göze gelmek

Kahve falında sevdiğinle göz göze gelmek

Kahve falında sevdiğinle göz göze gelmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, satışların düşeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanla göz göze gelmek para pul sahibi olacağına, küs arkadaşların barışacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle göz göze gelmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle göz göze gelmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle göz göze gelmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle göz göze gelmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, terslik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında erkekle göz göze gelmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, kendisine olan güvenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle göz göze gelmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, barış ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle göz göze gelmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir