AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz şekli görmek

Kahve falında göz şekli görmek

Kahve falında göz şekli görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işinde terfi edeceğine, masa başı bir işe girileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında göz şekli gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Kahve falında göz şeklinde yara görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz şekli görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bir sınavdan geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan şeklinde yüzük görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp şeklinde ayna görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü hayvan şeklinde görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında insanı köpek şeklinde görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir