AnaSayfa / Genel / Kahve falında görmediğin akrabanı görmek

Kahve falında görmediğin akrabanı görmek

Kahve falında görmediğin akrabanı görmek yeni bir makama sahip olunacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görmediğin akrabanı gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında sevmediği akraba görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında görmediğin bir akrabanı görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında akrabayla yolculuk yapmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında akraba yemek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında akrabalarını toplu halde görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabaya küfür etmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir