AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek beyaz görmek

Kahve falında gömlek beyaz görmek

Kahve falında gömlek beyaz görmek zor durumlarda kalacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayaline kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, hayırlı haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında gömlek beyaz gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yalnız kalmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlekli bir erkek görmek ruhen güzelleşeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz gömlek görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, her şeyin yenileceğine delalettir.

Kahve falında üzerinde beyaz gömlek görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek dikmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üzerinde beyaz gömlek görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir