AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne yükseldiğini görmek

Kahve falında gökyüzüne yükseldiğini görmek

Kahve falında gökyüzüne yükseldiğini görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, ekmeğinin verimli olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok daha mutlu olunacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne yükseldiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında gökyüzüne doğru yükselmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzüne yükselmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzüne yükseldiğini görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde yükselmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına alamet eder.

Kahve falında göğe doğru yükselmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altin fiyatlarinin yükseldiğini görmek doyasıya sefasını süreceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında asansöre binip yükselmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine inanılır.

Kahve falında yukarıya yükselmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir