AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde uçmak

Kahve falında gökyüzünde uçmak

Kahve falında gökyüzünde uçmak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, feraha ereceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, onları gücendireceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde uçmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünden aşağı uçmak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden gökyüzüne uçmak sözünde duracağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla gökyüzüne uçmak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak beklentilerin hızla gerçek olacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, gelişim içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balonla gökyüzüne uçmak yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde uçakla uçmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzüne uçmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir