Kahve falında gökyüzünde tren görmek

Kahve falında gökyüzünde tren görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde tren gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Kahve falında gökyüzünde tren görmek güzel haberler alınacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tren yolunda koşmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tren kovalamak iş hayatında kendi işini kuracağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tren yolculuğu yaptığını görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, halinin iyi olduğuna alamet eder.

Kahve falında tren raylarını görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trene bileti almak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tren görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tren devrildiğini görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir