AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kaybolmak

Kahve falında gökyüzünde kaybolmak

Kahve falında gökyüzünde kaybolmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde kaybolmak gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Kahve falında gökyüzünde kaybolmak ibadete ağırlık verileceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında yakınının kaybolduğunu görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığının kaybolduğunu görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, moral bulacağına yorulur.

Kahve falında çölde kaybolmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, insanlar arasında yüceleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolmak korkmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında yatağın kaybolduğunu görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, mutluluktan havalara uçacağına yorulur.

Kahve falında koyun kaybolduğunu görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyanın kaybolduğunu görmek zarar edeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir