AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdesthane yıkamak

Kahve falında abdesthane yıkamak

Kahve falında abdesthane yıkamak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına alamet eder.

Kahve falında abdesthane yıkamak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Kahve falında abdesthane yıkamak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında abdesthane görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında abdesthane yaptırmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında abdesthane aramak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında abdesthane temizlemek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında abdesthaneye girmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdesthanede abdest almak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir