AnaSayfa / Genel / Kahve falında gögüs büyümesi görmek

Kahve falında gögüs büyümesi görmek

Kahve falında gögüs büyümesi görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında gögüs büyümesi gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında papaz büyüsü görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasına büyü yapıldığını görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyüyü bulmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyüyen balık görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe büyü yapıldığını görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hocaya büyü bozdurmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında büyü bulmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına inanılır.

Kahve falında büyülü ev görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir