AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek öpmek

Kahve falında göbek öpmek

Kahve falında göbek öpmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbek öpmek gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Kahve falında göbek öpmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini göbeğinden öpmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbeğinden öpmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında göbekten öpmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında göbekli kadın görmek sağlığını geri kazanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında göbek salata görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında göbek bağı kopmamış bebek görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiş göbek görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir