Kahve falında girdaptan kurtulmak

Kahve falında girdaptan kurtulmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni işlere girişileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına inanılır.

Kahve falında girdaptan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Kahve falında girdaptan kurtulmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, içine fesat düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında girdap görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında denizde girdaba yakalanmak ticarette şansının yaver gideceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz girdabı görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde girdap görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında girdaba kapılmak tartışmalı durumların sona ereceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine delalettir.

Kahve falında denizde girdap görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında girdaplı deniz görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top