AnaSayfa / Genel / Kahve falında gıda alışverişi görmek

Kahve falında gıda alışverişi görmek

Kahve falında gıda alışverişi görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gıda alışverişi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında gıda alışverişi yapmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında gıda alışverişi görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına delalettir.

Kahve falında donmuş gıda görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, hastalıklarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gıda görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gıda yardımı almak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında gıda deposu görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında kuru gıda görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında gıda mühendisi görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir