AnaSayfa / Genel / Kahve falında satılan arabayı geri almak

Kahve falında satılan arabayı geri almak

Kahve falında satılan arabayı geri almak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında satılan arabayı geri almak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni dikkatle takip etmenizde fayda var.

Kahve falında satılan arabayı geri almak büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında satılan malı geri almak yeni malların alınacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında satılan evi geri almak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında arabayı geriye sürmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arabayi geri geri görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında geri geri araba kullanmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında arabayı geri kaçırmak malını ve parasını sağlama alacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba geri görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir