AnaSayfa / Genel / Kahve falında gerçekte ölmüş birine sarılmak

Kahve falında gerçekte ölmüş birine sarılmak

Kahve falında gerçekte ölmüş birine sarılmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, hayra ve esenliğe, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gerçekte ölmüş birine sarılmak gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında gerçekte ölmüş birine sarılmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gerçekte ölmüş birini görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gördüğün yeri gerçekte görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında gördüğün birini gerçekte görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gerçekte hamile olan birini görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlarken gerçekte de ağlamak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında gördüğün kişiyi gerçekte görmek kıtlığın meydana geleceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında gördüğün insanı gerçekte görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir