AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlarken gerçekte de ağlamak

Kahve falında ağlarken gerçekte de ağlamak

Kahve falında ağlarken gerçekte de ağlamak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlarken gerçekte de ağlamak gördüyseniz:

  • Yüksek sesle dile getirerek sizi rahatsız eden şeyleri bertaraf edebilirsiniz.

Kahve falında ağlarken gerçekte de ağlamak zararların telafi edileceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ve gerçekte ağlamak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denlzde yüzmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında depren görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında desde para görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Kahve falında derme çatma ev görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında johnny depp görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında delphin görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir