AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç birine sarılmak

Kahve falında genç birine sarılmak

Kahve falında genç birine sarılmak belaya ve derde düşeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genç birine sarılmak gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Kahve falında genç bir kıza sarılmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında genç adama sarılmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında genç erkeğe sarılmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında genç birine sarılmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulur.

Kahve falında genç bir erkeğe sarılmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir genç görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulur.

Kahve falında genç bir erkekle öpüşmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi genç görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir