AnaSayfa / Genel / Kahve falında acile gitmek

Kahve falında acile gitmek

Kahve falında acile gitmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sorunlarının da çözüleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, maddi olarak büyüyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acile gitmek gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında acil hastaneye gitmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında acile gitmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acil servis aramak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında acil hasta görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acil servisi aramak iş yerinde çok zarar edileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acil servis görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında camiye gidip dua etmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir