AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyi kullanmak

Kahve falında gemiyi kullanmak

Kahve falında gemiyi kullanmak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiyi kullanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere, evinize veya ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında denizde gemi kullanmak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Kahve falında yolcu gemisi kullanmak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında gemi kullandığını görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi kullanmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzay gemisi kullanmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında gemiyi kullanmak haneden birinin ayrılacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Kahve falında lüks jip kullanmak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulur.

Kahve falında denizde tekne kullanmak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir