AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi kullandığını görmek

Kahve falında gemi kullandığını görmek

Kahve falında gemi kullandığını görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında gemi kullandığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yolcu gemisi kullanmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yeni bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında gemi kullandığını görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi kullanmak yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında gemiyi kullanmak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Kahve falında denizde gemi kullanmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında uzay gemisi kullanmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işaret eder.

Kahve falında motosiklet kullanmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında bisiklet kullandığını görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir