AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikli erkek görmek

Kahve falında gelinlikli erkek görmek

Kahve falında gelinlikli erkek görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlikli erkek gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Kahve falında erkeğin gelinlik görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek gelinlik giymek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeği gelinlik giymiş görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayatını yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeği gelinlikle görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikli erkek görmek yeni işlere atılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği gelinlikle görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymiş erkek görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Kahve falında erkeğe gelinlik giydirmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir