AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle bebek emzirmek

Kahve falında gelinlikle bebek emzirmek

Kahve falında gelinlikle bebek emzirmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Kahve falında gelinlikle bebek emzirmek görgülü ve kültürlü olacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet eder.

Kahve falında bebekler emzirmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında konuşan bebek emzirmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında erkek bebek doğurup emzirmek makam sahibi olacağına, yüksek moralli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek rahatsızlıkların son bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine yorulur.

Kahve falında karısının bebek emzirdiğini görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğini emzirmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında biberonla bebek emzirmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir