AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik hediye edildiğini görmek

Kahve falında gelinlik hediye edildiğini görmek

Kahve falında gelinlik hediye edildiğini görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü noktalara geleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Kahve falında gelinlik hediye edildiğini görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hediye gelinlik almak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik hediye etmek hem eğleneceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik hediye almak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında altın hediye ettiğini görmek gönül sızılarının dineceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kolye hediye edildiğini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında et hediye almak daha büyük işler için bir örnek olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye kabul etmemek kendisine olan güveninin azalacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir