AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip beklemek

Kahve falında gelinlik giyip beklemek

Kahve falında gelinlik giyip beklemek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ticaret ehli olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip beklemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında gelinlikle beklemek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip beklemek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta beklemek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında hastanede sıra beklemek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınav sonucu beklemek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, başka kimselere de yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyameti beklediğini görmek elinin de bollaşacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılmayı beklemek ilerleyeceğine, eşlerin boşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin seni beklediğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir