AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik evlilik görmek

Kahve falında gelinlik evlilik görmek

Kahve falında gelinlik evlilik görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik evlilik gördüyseniz:

  • Finansal evraklarınız, anlaşmalar ya da üzerinde anlaşılamamış konular kapatılmayı bekliyor.

Kahve falında evlilik ve gelinlik görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik evlilik görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında evlilik yüzüğü çıkarmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında evliliğe hazırlık yapmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akraba evliliği görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işarettir.

Kahve falında evlilik yüzük görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında akraba evliliği yaptığını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir