AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine benzer birini görmek

Kahve falında kendine benzer birini görmek

Kahve falında kendine benzer birini görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, haksızlıklara uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine benzer birini gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Kahve falında yılana benzer yaratık görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında balığa benzer yılan görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında fareye benzer hayvan görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareye benzer bir şey görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insana benzer yaratık görmek işlerinde yenilikler yapacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine benzer birini görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında şeytana benzer bir şey görmek asla yüksünmeyeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediye benzer hayvan görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir