AnaSayfa / Genel / Kahve falında geleceği görmek

Kahve falında geleceği görmek

Kahve falında geleceği görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, onlara hayrının dokunacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında geleceği gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan ya da baskı uygulayan kişilere dikkat edin.

Kahve falında gelecekten haber veren birini görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapse geleceğini görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gelecekten kesitler görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelecek görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine rivayet eder.

Kahve falında gelecekteki eşini görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına alamet eder.

Kahve falında gelecek tarihi görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Kahve falında geleceği görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istemeye geleceklerini duymak hayırlı bir evlat olacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir