AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece kar görmek

Kahve falında gece kar görmek

Kahve falında gece kar görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında gece kar gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında gece kar yağdığını görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında gece kar görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı gece görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, malında zulüm meydana gelmesine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti giymek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında gecelik giymek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında gece gemiye binmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret eder.

Kahve falında gece sokakta olduğunu görmek rahat bir hayatı olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında denizi gece görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir