AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece gemi görmek

Kahve falında gece gemi görmek

Kahve falında gece gemi görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Kahve falında gece gemi gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında gece gemiye binmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece gemi görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gece uçak görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında gece yürüdüğünü görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında gece pencereden bakmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece eve gelmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında gece denize atlamak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, büyük bir özgüven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında zifaf gecesini görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir