Kahve falında gece araba görmek

Kahve falında gece araba görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında gece araba gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında gece araba görmek sorunlu bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece araba sürmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında gece araba kullanmak güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında gece arabaya binmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında gece dışarda olmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece suya girmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mavi gecelik giymek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı gecelikli kadın görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir