AnaSayfa / Genel / Kahve falında gaz kaçırmak

Kahve falında gaz kaçırmak

Kahve falında gaz kaçırmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, düzeninin sarsılacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında gaz kaçırmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Kahve falında gaz kaçırmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tüpün gaz kaçırdığını görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gaz kaçıran tüp görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gaz kaçırdığını görmek işe zorla gidip geleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında birinin yanında gaz çıkarmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında helyum gazı görmek kısmetinin kapanacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin gazını çıkartmak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında gaz doldurmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir