AnaSayfa / Genel / Kahve falında gardolabı görmek

Kahve falında gardolabı görmek

Kahve falında gardolabı görmek hastaysa şifa bulacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, mal mülk kazanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında gardolabı gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Kahve falında gardolabı görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık gardrop görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski gardrop görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gardrop yerleştirmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Kahve falında gardrop düzeltmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya işarettir.

Kahve falında boş gardrop görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına alamet eder.

Kahve falında gardrop taşımak her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeni gardrop görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir