AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık gardrop görmek

Kahve falında kırık gardrop görmek

Kahve falında kırık gardrop görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, ağız tadı ile yaşanacağına, saygınlık elde edeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine delalettir.

Kahve falında kırık gardrop gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir veya birkaç kişiye bazı ikramlarda bulunmanız, onları bir yerlere götürmeniz olasıdır.

Kahve falında kırık gardrop görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gardrop görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulur.

Kahve falında eski gardrop görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet eder.

Kahve falında gardrop yerleştirmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında gardrop almak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gardrop kırıldığını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gardolap görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gardolabı görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir