AnaSayfa / Genel / Kahve falında galatasaray görmek

Kahve falında galatasaray görmek

Kahve falında galatasaray görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına tabir olunur.

Kahve falında galatasaray gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

Kahve falında galatasaray görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında galatasaray bayrağı görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işarettir.

Kahve falında galatasaray forması giymek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında galata kulesi görmek başarının düşeceğine, ruhunun dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında galata köprüsünü görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında galata kulesini görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir