Kahve falında frizbi oynamak

Kahve falında frizbi oynamak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine inanılır.

Kahve falında frizbi oynamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında frizbi oynamak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında frizbi görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında şıkır şıkır oynamak kısmetlerinin açılacağına, o kimselerden menfaat göreceğine işaret eder.

Kahve falında kurt köpeğiyle oynamak haksızlığa uğranacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi top oynamak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında müziksiz oynamak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçıyla oynamak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında reklam filminde oynamak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir