AnaSayfa / Genel / Kahve falında frenk üzümü yemek

Kahve falında frenk üzümü yemek

Kahve falında frenk üzümü yemek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, işlerinin gerileyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, mutluluk bulacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında frenk üzümü yemek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı aktif tutmanız zaman içinde kazançlara neden olabilir.

Kahve falında frenk üzümü yemek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında frenk üzümü görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında frenk yemişi yemek kendine olan güvenini yitireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba freni görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında frenk inciri görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında freni patlamış araba görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, kime danışacağını bilemez olacağına işaret eder.

Kahve falında arabada frene basmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine inanılır.

Kahve falında freni tutmayan araba sürmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir