AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf göndermek

Kahve falında fotoğraf göndermek

Kahve falında fotoğraf göndermek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, yüzün güleceğine, sosyal konumunun değişeceğine, haksızlık edeceğine, şaşkın olacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf göndermek gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında fotoğraf göndermek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine yorulur.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek işlerinde bereket olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kocasını hacca göndermek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında para göndermek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babayı hacca göndermek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mektup göndermek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kargo paketi göndermek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında annesini hacca göndermek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir