Kahve falında fotoğraf çıkartmak

Kahve falında fotoğraf çıkartmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraf çıkartmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında fotoğraf çıkartmak övgü dolu sözler duyacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kitap çıkardığını görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek geçim derdinin biteceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında alyans çıkardığını görmek güzel günlerin yaşanacağına, rızkın çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının işten çıkarıldığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun diş çıkardığını görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp yürümek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çizme çıkartmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top