AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf atmak

Kahve falında fotoğraf atmak

Kahve falında fotoğraf atmak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulur.

Kahve falında fotoğraf atmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında fotoğraf atmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraflı çerçeve görmek yüksek bir makamı olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin fotoğrafını görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikli fotoğrafını görmek huzurlu bir insan olacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yılanın fotoğrafını çekmek hayaline kavuşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinizin fotoğrafını görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, bazı kayıplar olabileceğine işaret eder.

Kahve falında fotoğraf yırttığını görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir