AnaSayfa / Genel / Kahve falında flüt çalmak

Kahve falında flüt çalmak

Kahve falında flüt çalmak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sağlık problemleri içinde olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında flüt çalmak gördüyseniz:

  • İç sıkıntıları çekebilirsiniz.

Kahve falında flüt çalmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında flüt çaldığını görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yan flüt çaldığını görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yan flüt görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında flüt almak sıkıntılara neden olacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında flüt çalan birini görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kırık flüt görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında flüt görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir