Kahve falında acıkmış bebek görmek

Kahve falında acıkmış bebek görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acıkmış bebek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında acıkmış bebek görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında acıkan bebek görmek ekmeğinin de artacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı çorba içmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm acısı yaşamak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Kahve falında acı pul biber görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının acı çektiğini görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında acı turşu yemek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı biber tarlası görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir